پارمزان بادمجان

بهترين دستور تهيه غذاهاي ايراني

پارمزان بادمجان

۱۲ بازديد

مواد لازم:
۷۵۰ گرم بادمجان، برش خورده طولي
۲ عدد تخم مرغ زده شده با ۲ ق غ آب
۱ فنجان آرد
۲ فنجان خرده نان
نمك و فلفل
روغن زيتون

سس پارمزان:
۲ فنجان گوجه له شده يا رنده شده
۲ حبه سير، رنده شده
۲ ق غ ريحان تازه خرد شده
۱ سوم فنجان كره پرچرب
۱ چهارم فنجان پنير پارمزان
نمك و فلفل
۱ ق غ روغن زيتون

طرز تهيه:
فر را تا دماي ۲۰۰ درجه گرم كنيد.
بادمجان ها را نمك و فلفل بزنيد و در آرد بغلطانيد، بتكانيد و سپس با مخلوط تخم مرغ كاملا آغشته كنيد و درآخر هم داخل خرده نان ها بلغطانيد.
بادمجان هاي آماده شده را روي سيني فر كه از قبل با كاغذ يا فويل پوشانديد قرار دهيد و روي ان كمي روغن زيتون اسپري كنيد.
سپس به مدت ۳۰ دقيقه بپزيد تا طلايي شود.
طرز تهيه سس:
در يك قابلمه متوسط روغن زيتون را گرم كنيد و سير را سرخ كنيد (۳۰ ثانيه)، گوجه و ريحان را اضافه كنيد و بگذاريد ۵ دقيقه بپزد.
زير ظرف را كم كنيد و خامه را اضافه كنيد و صبر كنيد تا مخلوط شروع به حباب زدن كند. سپس زير ظرف را خاموش كنيد پنير را اضافه كنيد و نمك و فلفل بزنيد

منبع: matbakhman

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.