چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹ | ۱۳:۵۱ ۲۶ بازديد
ناگتها انواع مختلفي دارن از ناگت گوشت گرفته تا ناگت مرغ و ماهي … از طرفي اين روزها مارك هاي مختلف ناگت آماده رو هم ميتونيم توي فروشگاه ها ببينيم كه فقط احتياج به سرخ شدن داره اما گاهي درست كردن اين غذاي خوشمزه و لذيذ توي خونه هم خالي از لطف نيست مخصوصا اينكه از سلامت نوع خونگيش مطمئن هستين. در اين مطلب هم طرز تهيه ناگت مرغ خونگي رو براتون ميذارم كه اميدوارم تهيه اش كنين و از طعمش لذت ببرين.
مواد لازم ناگت مرغ
سينهمرغ | 500 گرم |
پياز كوچك | 1 عدد |
سير | 1 حبه |
پنير پيتزا | 150 گرم |
پودر زنجبيل | 1 ق چايخوري |
فلفل قرمز | 1 ق چايخوري |
پاپريكا | 1 ق چايخوري |
پودر سير | نصف ق چايخوري |
زعفران | 1/4 ق چايخوري |
آرد سوخاري | 2-3 ق غذاخوري |
روغن و نمك | به ميزان لازم |
طرز تهيه ناگت مرغ خانگي
- براي تهيه ناگت مرغ ابتدا؛ سينهمرغ خام را چرخ كنيد.
- پياز را رنده كرده و آب آن را بگيريد.
- سير را نيز رنده كنيد.
- پياز و سير رندهشده را همراه با تمام ادويهها به مرغ چرخكرده اضافه كنيد.
- مواد را خوب ورز دهيد و سپس به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
- بعد از نيم ساعت، پنير پيتزاي رندهشده را نيز به مرغ اضافه كرده و ورز دهيد.
- در اين مرحله دو راه داريد:
- ميتوانيد يك كيسه فريزر يا سلفون روي سطحي كشيده و آن را كمي مرطوب كنيد و تمام مايه ناگت را روي آن پهن كرده، قالب بزنيد.
- يا اينكه از مايه ناگت به اندازه گردو برداشته و در دست شكل دهيد.
- از هر روشي كه استفاده كرديد، در اين مرحله آرد سوخاري را با ادويهجات گفتهشده مخلوط كنيد و ناگتهاي آمادهشده را داخل آرد بغلتانيد.
- چند دقيقه صبر كنيد تا آرد، جذب ناگتها شود و حين سرخشدن، جدا نشود.
- داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد و وقتي روغن داغ شد، ناگتها را داخل آن ريخته و با حرارت ملايم سرخ كنيد. نيازي به غوطهور كردن ناگتها در روغن نيست.
- ناگت مرغ را با سس قرمز يا سس قارچ سرو كنيد. نوش جان.
منبع:ghazaland