طرز تهيه قيمه سيب زميني

بهترين دستور تهيه غذاهاي ايراني

طرز تهيه قيمه سيب زميني

۴۵ بازديد

قيمه در اصل يك كلمه تركي است و در لغت نامه دهخدا به معني ريز ريز شدن مي باشد. بسياري به خورشت قيمه شاهنشاه خورشت ها مي گويند.اين غذا با لپه، پياز ، گوشت خورشتي، و رب گوجه فرنگي درست مي شود كه بسته به نوع خورشت قيمه از مواد ديگري در آن استفاده مي كنند.

خورشت قيمه انواع متفاوتي دارد كه در هر شهري به شكلي خاص طبخ داده مي شود و با اسامي متفاوتي مي باشد مواد داخلي انواع قيمه معمولا يكي است اما در بعضي از مواد داخلي با يكديگر كمي متفاوت مي باشند. شهرهاي متفاوت طبخ هاي متفاوتي براي خورشت قيمه دارند

طرز تهيه خورش قيمه خوشمزه به سبك خاص

خورش قيمه غذاي اصيل و قديمي ما ايراني هاست كه براي خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به يك سري از نقاطي كه در زير به آن اشاره شده است دقت كنيد ، اگر تمامي اين نكات را در طرز تهيه قيمه رعايت كنيد مي توانيد بهترين طعم جا افتاده رو به خورش خود بديد كه با اين صورت مي توان نذري هاي فوق العاده خوشمزه اي با اين قيمه ها مهيا نمود.

خورش قيمه

قيمه در اصل يك كلمه تركي است و در لغت نامه دهخدا به معني ريز ريز شدن مي باشد. بسياري به خورشت قيمه شاهنشاه خورشت ها مي گويند.اين غذا با لپه، پياز ، گوشت خورشتي، و رب گوجه فرنگي درست مي شود كه بسته به نوع خورشت قيمه از مواد ديگري در آن استفاده مي كنند.

خورشت قيمه انواع متفاوتي دارد كه در هر شهري به شكلي خاص طبخ داده مي شود و با اسامي متفاوتي مي باشد مواد داخلي انواع قيمه معمولا يكي است اما در بعضي از مواد داخلي با يكديگر كمي متفاوت مي باشند. شهرهاي متفاوت طبخ هاي متفاوتي براي خورشت قيمه دارند

طرز تهيه خورش قيمه خوشمزه به سبك خاص

خورش قيمه غذاي اصيل و قديمي ما ايراني هاست كه براي خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به يك سري از نقاطي كه در زير به آن اشاره شده است دقت كنيد ، اگر تمامي اين نكات را در طرز تهيه قيمه رعايت كنيد مي توانيد بهترين طعم جا افتاده رو به خورش خود بديد كه با اين صورت مي توان نذري هاي فوق العاده خوشمزه اي با اين قيمه ها مهيا نمود.

خورش قيمه

مواد لازم براي خورشت قيمه

مواد غذايي مورد نياز براي خورش قيمه

مواد لازم خورش قيمه

گوشت :200 گرم

لپه :70 گرم

رب :1-2 قاشق

پياز عسلي :3-4 قاشق

چوب دارچين :1عدد

هل سبز :5 -6 عدد

گلاب :1 قاشق

زرشك :براي تزيين 2 قاشق

روغن :2قاشق

گرفتن تلخي ليمو عماني براي خورش قيمه

بجز موادي كه معرفي كرديم به چنتا ليمو عماني احتياج داريم كه بايد با چنگال آنها را سوراخ كنيم و درون آب جوش مي اندازيم تا تلخي آن گرفته شود.

سرخ كردن پياز ها از قبل براي خورش قيمه

قبل از اينكه مراحل اصلي پخت خورش قيمه را شروع كنيد بايد ابتدا مقداري پياز را خرد كرده و با روغن در ماهيتابه سرخ نماييد و آن را براي مخلوط كردن با گوشت لازم كه در مواد اوليه بيان شد مهيا نماييد.

طرز تهيه قيمه سيب زميني خوشمزه و جاافتاده

بتدا پياز را خرد كرده و درون تابه اي سرخ مي كنيم سپس زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگي را اضافه مي كنيم بعد رب و پياز را با هم مخلوط كرده و كاملا سرخ مي كنيم.

گوشت را به موادمان اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم تا كاملا رنگ گوشت تغيير كند بعد از اين مرحله لپه را اضافه مي كنيم و كمي همراه با غذا تفت مي دهيم و بعد ۳ ليوان آب اضافه مي كنيم در قابلمه را ميبنديم تا به مدت يك ساعت خورشت بپزد.

دقت كنيد گاهي اوقات لپه يا گوشت دير پز است براي رعايت اين نكته مي توان گوشت را در زودپز به صورت جداگانه پخت و بعد به مواد اضافه كرد همچنين مي توانيم در قابلمه اي جداگانه لپه ها را بپزيم.

اگر در اول كار رب يا نمك را اضافه كنيم گوشت دير پخته مي شود البته باز هم به نوع گوشت بستگي دارد.

بعد از مراحل قبل ليمو عماني را به خورشت اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم يك ساعت ديگر خورشتمان بپزد.

بعد از يك ساعت كه ليمو عماني همراه خورشت پخت آن را از خورشت بيرون آورده و همراه نمك و دارچين و زعفران اجازه مي دهيم كمي بپزد تا كاملا خورشت جا بيفتد.

يك ربع قبل از سرو خورشت شكر و گلاب را اضافه مي كنيم شكر را كم كم اضافه مي كنيم تا خيلي شيرين نشود. حالا خورشت خوش طعم و عطر ما آماده است.

سيب زميني ها را خلال كرده و روي خورشتمان مي ريزيم و بعد نوش جان مي كنيم.

منبع : cookcook

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.