مرباي كدو تنبل

بهترين دستور تهيه غذاهاي ايراني

مرباي كدو تنبل

۱۲ بازديد

مرباي كدو تنبل از انواع مرباهاي خوشمزه و مجلسي است كه بسيار ترد بوده و ظاهري كريستالي دارد.

چيزي كه اين مربا را از ساير مرباها متمايز ميكند صداي خرچ خرج كردن آن هنگام خوردنش است 

مرباي كدو تنبل از انواع مرباهاي خوشمزه و مجلسي است كه بسيار ترد بوده و ظاهري كريستالي دارد.

 

چيزي كه ان مربا را از ساير مرباها متمايز ميكند صداي خرچ خرج كردن آن هنگام خوردنش است .پخت مرباي كدو حلوايي كمي زمانبر است اما كار خيلي سختي نيست.

 

اين مرباي ظاهر خيلي زيبايي دارد و جزو مرباهاي تبريز به حساب مي آيد.بخاطر بافت نرم كدو حلوايي كه به راحتي له ميشود بايد در تهيه مرباي كدو حلوايي از آب آهك استفاده شود.

 

هر چند كساني هستند كه استفاده از آهك را در پخت مربا ممنوع ميدانند ولي آهك باعث تردي و حفظ شكل ظاهري كدو حلوايي در مربا ميشود و از له شدن آن جلوگيري ميكند.

 

درتهيه مرباي كدو حلوايي ،كدو هايي انتخاب كنيد كه پوستي سفت، بدون لك و چروك داشته باشند و وزن آن هم سنگين باشد چون كدو حلوايي هاي كوچكتر تردتر و آبدارتر هستند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.