طرز تهيه تارت بادمجان ، پيش غذاي مجلسي بسيار خوشمزه

۳۰ بازديد

مواد لازم براي تارت:

كره سرد 90 گرم

 

 

آرد 130 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

آويشن يك قاشق چاي‌خوري

پودرسير يك قاشق چاي‌خوري

آب سرد به ميزان لازم (تا خمير درست شود حدودا 5 قاشق سوپ‌خوري)

 

مواد لازم براي تارت:

كره سرد 90 گرم

آرد 130 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

آويشن يك قاشق چاي‌خوري

پودرسير يك قاشق چاي‌خوري

آب سرد به ميزان لازم (تا خمير درست شود حدودا 5 قاشق سوپ‌خوري)

مواد سير و بادمجان:

بادمجان 4 عدد

پياز سرخ شده 3 قاشق چاي‌خوري

سير تازه 2 حبه

نعناع خشك 1 قاشق چاي‌خوري

روغن مايع 5 قاشق سوپ‌خوري

كشك 3 قاشق سوپ‌خوري

 

 

روش تهيه:

كره سرد، آرد، نمك و فلفل، آويشن و پودر سير را درون غذاساز ريخته و كاملا مخلوط كنيد تا به شكل خرده شن در بيايد.

 

سپس آب سرد را اضافه كنيد تا خمير درست شود و به دست نچسبد.

 

خمير را درون يخچال يك ساعت استراحت دهيد و سپس درون قالب‌هاي تارت كوچك باز كنيد و حالت دهيد.

 

خمير را درون فر 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه بپزيد.

 

از قالب خارج نكنيد تا كاملا خنك شود؛

 

بعد از خنك شدن از قالب خارج كنيد و با مواد پركننده پر كنيد.

 

بادمجان‌ها را حلقه حلقه كنيد و به آنها كمي نمك بزنيد و كنار بگذاريد تا آب بيندازد

 

سپس به وسيله دستمال آنها را خشك كنيد.

 

5 قاشق روغن درون سيني فر بريزيد.

 

بادمجان‌ها را به روغن آغشته كنيد و درون فر قرار دهيد تا در مدت 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد طلايي رنگ شود.

 

در تابه‌اي سير و نعنا را همراه يك قاشق روغن تفت دهيد.

 

سپس بادمجانها را نيز اضافه كنيد و روي آن را آب جوش بريزيد و بگذاريد تا بپزند و مزه‌دار شوند.

 

وقتي آب آنها كاملا كشيده شد، كشك را اضافه كنيد و مجددا 15 دقيقه آنها را بپزيد.

 

در آخر پياز سرخ شده را نيز اضافه كنيد و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بريزيد و به دلخواه تزيين كنيد.

 

نكته مهم:

به اين نكته توجه كنيد كه آب به اندازه‌اي به بادمجان اضافه كنيد كه باعث شلي آن نشود و فقط بادمجان‌ها نرم شوند. در انتها روي حرارت مرتب هم بزنيد تا حالت غليظ و كشدار پيدا كند.

 

منبع: namakestan2

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.