مواد لازم براي تارت:
كره سرد 90 گرم
آرد 130 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
آويشن يك قاشق چايخوري
پودرسير يك قاشق چايخوري
آب سرد به ميزان لازم (تا خمير درست شود حدودا 5 قاشق سوپخوري)
مواد لازم براي تارت:
كره سرد 90 گرم
آرد 130 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
آويشن يك قاشق چايخوري
پودرسير يك قاشق چايخوري
آب سرد به ميزان لازم (تا خمير درست شود حدودا 5 قاشق سوپخوري)
مواد سير و بادمجان:
بادمجان 4 عدد
پياز سرخ شده 3 قاشق چايخوري
سير تازه 2 حبه
نعناع خشك 1 قاشق چايخوري
روغن مايع 5 قاشق سوپخوري
كشك 3 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
كره سرد، آرد، نمك و فلفل، آويشن و پودر سير را درون غذاساز ريخته و كاملا مخلوط كنيد تا به شكل خرده شن در بيايد.
سپس آب سرد را اضافه كنيد تا خمير درست شود و به دست نچسبد.
خمير را درون يخچال يك ساعت استراحت دهيد و سپس درون قالبهاي تارت كوچك باز كنيد و حالت دهيد.
خمير را درون فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه بپزيد.
از قالب خارج نكنيد تا كاملا خنك شود؛
بعد از خنك شدن از قالب خارج كنيد و با مواد پركننده پر كنيد.
بادمجانها را حلقه حلقه كنيد و به آنها كمي نمك بزنيد و كنار بگذاريد تا آب بيندازد
سپس به وسيله دستمال آنها را خشك كنيد.
5 قاشق روغن درون سيني فر بريزيد.
بادمجانها را به روغن آغشته كنيد و درون فر قرار دهيد تا در مدت 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد طلايي رنگ شود.
در تابهاي سير و نعنا را همراه يك قاشق روغن تفت دهيد.
سپس بادمجانها را نيز اضافه كنيد و روي آن را آب جوش بريزيد و بگذاريد تا بپزند و مزهدار شوند.
وقتي آب آنها كاملا كشيده شد، كشك را اضافه كنيد و مجددا 15 دقيقه آنها را بپزيد.
در آخر پياز سرخ شده را نيز اضافه كنيد و مواد آماده شده را درون تارتها بريزيد و به دلخواه تزيين كنيد.
نكته مهم:
به اين نكته توجه كنيد كه آب به اندازهاي به بادمجان اضافه كنيد كه باعث شلي آن نشود و فقط بادمجانها نرم شوند. در انتها روي حرارت مرتب هم بزنيد تا حالت غليظ و كشدار پيدا كند.
منبع: namakestan2