طرز تهيه كيك انار

بهترين دستور تهيه غذاهاي ايراني

طرز تهيه كيك انار

۱۴ بازديد

طرز تهيه كيك انار

مواد لازم :تخم مرغ ۴ عدد
شكر ۱۵۰ گرم
ارد ۳۰۰ گرم
اب انار ۱۶۰ گرم
روغن مايع يك پيمانه
بكين پودر ۱ ق م سر پر يا دوق م معمولي
نمك ۱/۸ق چ
وانيل۱/۴ق چ
پودر ژله انار ۱۰۰ گرم يا يك بسته

 

چند نكته :
نكاتي داره اين كيك كه حتما بايد رعايت بشه
برعكس تمام كيكا كه فر بيست دقيقه قبل بايد روشن كنيم براي اين كيك فقط ۵ دقيقه قبل از گذاشتن كيك داخل فر؛
فر رو روي درجه ۱۸۰ روشن ميكنيم و به محض گذاشتن كيك دما رو روي ۱۷۵ درجه تنظيم ميكنيم … نمك دستور رو حتما ميزنيم … مواد هم حتما به دماي محيط رسيده باشند …

دستور تهيه :
تخم مرغ و شكر و وانيل ۵ الي۶ دقيقه ميزنيم تا حجمش سه برابر بشه
بعد اب انار و روغن مايع و اضافه ميكنيم ۲۰ ثانيه ميزنيم
ارد و نمك و پكين پودر، الك ميكنيم و به همراه پودر ژله انار اضافه ميكنيم به مايه كيك؛ به ارامي هم ميزنيم تا مواد با هم مخلوط شود داخل قالب ۲۳ تا ۲۵ ريخته بسته به ارتفاع قالب
به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقيقه بسته به قالب ممكنه زودترم بپزه

منبع:ashpazsho

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.