مواد اوليه
- براي 3 نفر
- آبغوره يك و نيم پيمانه (از گرد غوره هم ميتوانيد به ميزان لازم استفاده كنيد)
- نعناع 50 گرم
- فلفل به مقدار لازم
- جعفري 150 گرم
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق مربا خوري
- نمك به مقدار لازم
- ليمو عماني 3عدد
- گوشت 250 گرم (گوسفندي)
- زردچوبه به مقدار لازم
- كرفس 250 گرم
- پيازپياز 1عدد يزرگ
- زعفران 3 قاشق غذا خوري (اختياري)
مواد اوليه
- براي 3 نفر
- آبغوره يك و نيم پيمانه (از گرد غوره هم ميتوانيد به ميزان لازم استفاده كنيد)
- نعناع 50 گرم
- فلفل به مقدار لازم
- جعفري 150 گرم
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق مربا خوري
- نمك به مقدار لازم
- ليمو عماني 3عدد
- گوشت 250 گرم (گوسفندي)
- زردچوبه به مقدار لازم
- كرفس 250 گرم
- پيازپياز 1عدد يزرگ
- زعفران 3 قاشق غذا خوري (اختياري)
طرز تهيه:
ابتدا در ظرف مناسب پياز ها را خرد كرده و نيمه سرخ ميكنيم .سپس گوشت را قطعه قطعه كرده و به آن اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم تا گوشت تغيير رنگ بدهد.پس از تفت دادن همه ادويه شامل نمك ، فلفل ، زردچوبه و زعفران اب كرده را به غذا اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم .رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا كاملا با مواد مخلوط شود و سپس ظرف را از روي حرارت برميداريم .ساقه كرفس را به اندازه 2 تا 3 سانتي متر برش زده كنار ميگذاريم.برگ هاي كرفس را هم خرد كرده و به همراه نعنا و جعفري ريز شده ببا روغن تفت ميدهيم.
سبزي تفت داده شده را به همراه مقداري اب جوش به مواد قبلي اضافه ميكنيم و ظرف را روي حرارت ميگذاريم تا غذا چند قل بزند .حرارت را كم ميكنيم و اجازه ميدهيم خورش با حرارت ملايم بپزد.زماني كه دو ساعت از طبخ خورش گذشت ساقه كرفس برش داده شده را به غذا اضافه ميكنيم و يك ساعت به خورش زمان ميدهيم تا خوب بپزد.حدود نيم ساعت آخر ابغوره يا گرد غوره را به مواد اضافه ميكنيم .البته اضافه كردن ليمو عماني هم همزمان با اضافه كردن ابغوره انجام ميشود.
منبع: matbakhman