
مواد لازم
يك بسته ژله ليمويي
يك پيمانه آب جوش
دو پيمانه نكتار انبه
3.5 پيمانه آب پرتقال
يك پيمانه خامه فرم گرفته
دو قاشق غذاخوري عسل
آبنبات (اختياري)

مواد لازم
يك بسته ژله ليمويي
يك پيمانه آب جوش
دو پيمانه نكتار انبه
3.5 پيمانه آب پرتقال
يك پيمانه خامه فرم گرفته
دو قاشق غذاخوري عسل
آبنبات (اختياري)
طرز تهيه
در يك كاسه بزرگ، ژلاتين و آب جوش را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا ژلاتين حل شود. نكتار انبه را اضافه كنيد. مخلوط آماده شده را داخل پارچ بلند بريزيد. روي آن را بپوشانيد و دوساعت داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد اما نبايد خيلي سفت شود. در اين مرحله به آرامي آب پرتقال را روي ژلاتين بريزيد.
در يك كاسه بزرگ، خامه فرم گرفته و عسل را با هم مخلوط كنيد. با همزن برقي با سرعت بالا هم بزنيد تا پف كند. سپس مخلوط خامه را با قاشق روي آب پرتقال بريزيد. در
صورت تمايل مي توانيد آب نبات خرد شده روي آن بپاشيد
منبع: matbakhman
كيك پنير خام يا چيز كيك با بيسكوييت به همراه طرز تهيه
معجون سير و ليموترش
طرز تهيه اشكنه
طرز تهيه تارت بادمجان ، پيش غذاي مجلسي بسيار خوشمزه
طرز تهيه دوغ محلي با شير : به روش خانگي و قديمي