طرز تهيه مرباي توت فرنگي

بهترين دستور تهيه غذاهاي ايراني

طرز تهيه مرباي توت فرنگي

۱۶ بازديد

طرز تهيه مرباي توت فرنگي:

 

خيلي آسان مرباي توت فرنگي بپزيد

 كساني كه توت فرنگي دوست دارند، حتما اهل مرباي توت فرنگي هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مرباي توت فرنگي به شمار مي رويد، مي توانيد ساده ترين روش پخت و تهيه مرباي توت فرنگي در خانه را اينجا آموزش ببينيد.

مرباي توت فرنگي - زن امروزي

طرز تهيه مرباي توت فرنگي:

 

خيلي آسان مرباي توت فرنگي بپزيد

 كساني كه توت فرنگي دوست دارند، حتما اهل مرباي توت فرنگي هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مرباي توت فرنگي به شمار مي رويد، مي توانيد ساده ترين روش پخت و تهيه مرباي توت فرنگي در خانه را اينجا آموزش ببينيد.

مرباي توت فرنگي - زن امروزي

مواد لازم براي تهيه مرباي توت فرنگي

توت فرنگي :يك كيلو

شكر :800 گرم

جوهر ليمو :نوك قاشق چايخوري

آب:نصف ليوان

 

طرز تهيه مرباي توت فرنگي

براي درست كردن مرباي توت فرنگي به هيچ وجه از توت فرنگي هاي گلخانه اي استفاده نكنيد.سعي كنيد از توت فرنگي هاي ريزتر براي درست كردن مربا استفاده كنيد.

 براي شروع كار بايد اول توت فرنگي ها را خوب بشوييد و اجازه دهيد تا در داخل آبكش آب اضافي آن گرفته شود.

سپس برگ هاي آن را جدا كنيد و در داخل قابلمه لعابي كه گنجايشش 3 برابر مقدار توت فرنگي هاست مي ريزيم.

به اين روش كه اول مقداري از توت فرنگي ها را مي ريزيم و بعد روي آنها شكر و به همين ترتيب 2 الي 3 بار اين كار را انجام ميدهيم.

در آخر نصف ليوان آبي را كه داشتيم به توت فرنگي ها اضافه ميكنيم.

در ظرف لعابي را ميبنديم و به مدت 12 ساعت در يخچال ميگذاريم تا شكر در توت فرنگي ها حل شود.

بعد از 12 ساعت استراحت توت فرنگي ها در شكر ،آنها را بر روي حرارت زياد قرار ميدهيم تا بجوش آيد . لازم نيست زياد هم بزنيد ولي بايد حتما بالا سر مرباها باشيد تا سر ريز نشود.

كف سر مربا هم بايد با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.

مرباي توت فرنگي بايد نيم ساعت روي حرارت بالا بجوشد تا قوام بيايد و براي سرريز نشدن آن ميتوانيد مدام با قاشق مربا را هم بزنيد .

در مرحله آخر جوهر ليمو را اضافه ميكنيم و مربا را از روي حرارت بر ميداريم.

 

نكات تهيه مرباي توت فرنگي :

بتدا بايد توت‌ فرنگي‌ها را خوب شسته و داخل سبد بريزيد تا آب اضافه آن‌، خارج شود. اگر توت فرنگي ها بزرگ باشد، مي توانيد به قطعات دلخواه برش بزنيد. سپس آن ها در ظرف بزرگتري ريخته و شكر را به صورت لايه لايه بين توت فرنگي ها بريزيد.

قابلمه را به مدت 24 ساعت در يخچال بگذاريد.

منبع : http://cookcook.parsiblog.com/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.