یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸ | ۰۸:۱۱ ۲۱ بازديد
مواد اصلي
آب انار
۲ ليوان
نشاسته ذرت
۴ قاشق غذا خوري
شكر
۵ قاشق غذا خوري
پودر نارگيل
به مقدار لازم
مواد اصلي
آب انار
۲ ليوان
نشاسته ذرت
۴ قاشق غذا خوري
شكر
۵ قاشق غذا خوري
پودر نارگيل
به مقدار لازم
طرز تهيه لوكوم:
۱
آب انار را ميتوانيد با آبميوه گيري دستي ، يا برقي بگيريد . ميزان شكر بستگي به طعم انار دارد . من شكر به اندازه استفاده كردم چون طعم ملس انار را دوست داشتم بيشتر داخل لوكوم احساس بشه . شما در صورت تمايل اگر دوست داشتين شكر را بيشتر اضافه كنيد .
۲
داخل يك قابلمه ابتدا دو ليوان آب انار خالص ، نشاسته ذرت و شكر را اضافه و مواد را خوب باهم مخلوط مي كنيم .
۳
سپس قابلمه را روي شعله گاز با حرارت ملايم قرار مي دهيم . مواد در حين پخت هم ميزنيم تا گلوله مانند نشود وبعد اينكه به قوام لازم رسيد پخت لوكوم كافي است . شعله گاز را خاموش و مواد را داخل يك ظرف حالت گودارو كف ظرف نشاسته ذرت ميريزيم بعد مواد را اضافه و با استفاده از ليسك سطح آن را صاف مي كنيم .
۴
دوباره روي مواد كمي ديگر نشاسته ذرت پخش مي كنيم ، شما مي توانيد اگر دوست نداشتين جايگزين نشاسته پودر نارگيل بريزيد . سپس ظرف را به مدت ۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد .
۵
بعد از اين مدت ابتدا با يك چاقو اطراف لوكوم داخل ظرف را آزاد و برگردونيد و به دلخواه برش بزنيد . لوكوم را بيرون بذاريد نرم ولطيفه و داخل يخچال بزاريد سفت تر مي شود .
منبع :سر آشپز